Top
 
Probiotik.hr / Prirodno sirilo životinjskog podrijetla

Prirodno sirilo životinjskog podrijetla

Uspješna koagulacija mlijeka prvi je važan korak u proizvodnji sira koji utječe na ekonomičnost i cjelokupni proces proizvodnje sira.

Kimozin (engl. rennin) i pepsin najpoznatiji su proteolitički enzimi koji se koriste za zgrušavanje mlijeka. Kako je kimozin izravno dobiven iz telećih želudaca i želudaca drugih mladih preživača, nazvan je ”rennet” (franc. présure).

Sirila iz naše ponude pogodna su za sirenje svih vrsta mlijeka kao i za proizvodnju svih vrsta sireva.

OVAJ PROIZVOD
VAS ZANIMA?

Kontaktirajte nas i saznajte više informacija

KONTAKT

9d37a4c7432c48a221e77859010278eb_a

BioRen® Premium – tekuće sirilo

  • 95% kimozina i 5% pepsina životinjskog podrijetla
  • namijenjeno proizvodnji svih vrsta sireva
prah+tablete

BioRen® Premium sirilo u prahu

  • 97% kimozina i 3% pepsina životinjskog podrijetla
  • namijenjeno proizvodnji svih vrsta sireva
tablete

BioRen® Premium sirilo u tabletama

  • 97% kimozina i 3% pepsina životinjskog podrijetla
  • namijenjeno proizvodnji svih vrsta sireva
pasta

BioRen® sirilo pasta

  • Dolce  – 80% kimozina, 20% pepsina i 2 UC teleće lipaze – namijenjena proizvodnji sireva od kravljeg mlijeka
  • Semi-Piccante – 80% kimozina, 20% pepsina i 2 UC janjeće lipaze – namijenjena proizvodnji sireva od ovčjeg mlijeka
  • Piccante – 80% kimozina, 20% pepsina i 2 UC jareće lipaze – namijenjena proizvodnji sireva od kozjeg mlijeka.