Top
page__decoration-2

O NAMA

Probiotik smo osnovali 1997. godine sa željom da svoja znanstveno-edukativna znanja i iskustva podijelimo s proizvođačima mliječnih proizvoda.

Zastupnici smo i distributeri renomiranih europskih proizvođača mljekarskih mikrobioloških starter kultura, enzima i drugih dodataka koji se koriste u prehrambenoj industriji, kao i procesne opreme, mikrobioloških podloga i testova potrebnih za kontrolu zdravstvene ispravnosti proizvodnih pogona i gotovih proizvoda.

Usredotočenost na potrebe i želje kupca našim asortimanom proizvoda i usluga visoke kvalitete, kao i stalno održavanje i unapređivanje transparentnog odnosa s našim kupcima i dobavljačima, najvažnije su vrijednosti prema kojima mjerimo i određujemo vlastitu uspješnost.

U našem prodajnom programu nalazi se i potrebna laboratorijska oprema za sve grane prehrambene industrije, a specijalizirani smo za primjenu u mljekarskoj industriji.

Svojim stručnim savjetom pružamo uslugu tehnoloških konzultacija, a u svom laboratoriju zajedno s proizvođačem vršimo probnu laboratorijsku proizvodnju koja se zatim prenosi i usavršava u proizvodnom pogonu proizvođača.

Sudjelujemo na razvojnim projektima malih i srednjih proizvođača mliječnih proizvoda sa svrhom promicanja proizvodnje mliječnih proizvoda.

green