Top
 
Probiotik.hr / Mliječni proteini

Mliječni proteini

Mliječni proizvodi, osim higijensko-zdravstvene ispravnosti i pravilnicima propisanog fizikalno-kemijskog sastava, trebaju imati i prepoznatljiva organoleptička svojstva po kojima ih potrošači cijene i prepoznaju. Danas potrošači zahtijevaju i dodatno poboljšane funkcionalne i nutritivne osobine proizvoda. Dodatkom kvalitetnih koncentriranih mliječnih i sirutkinih proteina ili njihovih mješavina u mlijeko za proizvodnju fermentiranih mliječnih proizvoda, osiguravaju se:

– bolja konzistencija proizvoda
– povećanje udjela suhe tvari u mlijeku za proizvodnju fermentiranih mliječnih proizvoda uz povećanje viskoznosti/čvrstoće
– dobivanje sjajne površine proizvoda
– dobro zadržavanje sirutke
– dobivanje glatke teksture proizvoda.

Trenutno u ponudi imamo samo industrijska pakiranja od á 25 kg.

dodaci-probiotik

OVAJ PROIZVOD
VAS ZANIMA?

Kontaktirajte nas i saznajte više informacija

KONTAKT