Top
 
Probiotik.hr / Lizozim

Lizozim

Kontaminacija mlijeka sporama klostridija, najčešće Clostridium tyrobutyricum, učestala je kod stoke hranjene silažom i uzrok je kasnog nadimanja sira, vidljivog u procesu zrenja sira. Posljedica nekontroliranog rasta i razvoja spora klostridija su značajni gubitci u proizvodnji polutvrdih i tvrdih sireva. Problem je moguće riješiti korištenjem antimikrobnog enzima lizozima, prirodnog zaštitnog sredstva koje se preporuča u proizvodnji mnogih namirnica kod kojih postoji mogućnost porasta sporogenih bakterija.

Delvozyme® Granulate je prirodno i učinkovito zaštitno sredstvo dobiveno ekstrakcijom iz bjelanjka jajeta. Proizvod posjeduje Kosher i Halal certifikate.

Delvozyme (500 g, 100 g i 50 g)
Delvozyme (500 g, 100 g i 50 g)

OVAJ PROIZVOD
VAS ZANIMA?

Kontaktirajte nas i saznajte više informacija

KONTAKT